ТаксиПловдив
Поръчай такси

Виж как и инсталирай приложението Taxi1 за iOS

Приложение Taxi1 за iOS

Изтеглете приложението на Такси 1 - Taxi1 и поръчайте такси директно от Вашия смартфон само с натискане на 1 бутон. Ако операционната система Ви е iOS (iPhone на Apple), то Вие сте на правилната страница в сайта ни. Вижте илюстрациите по-долу и се регистрирайте в нашето приложение. Изпълнете необходимите стъпки и вече можете да поръчате такси!

Такси 1 е единствената таксиметрова компания в Пловдив, в която пътническите таксиметрови автомобили се контролират чрез GPS система. Изградената система осигурява невъзможност за изкуствено повишаване на сумата на таксиметровия апарат, т.е. Такси 1 ГАРАНТИРА своята актуална тарифа за превоз на пътници.


ЗА IPHONE - ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК

App Store за iOS на Apple

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО TAXI 1

Мобилното приложение TAXI 1 е иновативно и безплатно приложение, с което лесно и удобно можете да си поръчате такси - без обаждания към диспечер, само с няколко натискания на дисплея!

TAXI 1 предимства:
- Свалете приложението на Вашия мобилен телефон и си създайте профил в TAXI 1 приложението.
- Поръчка на такси от компания Такси 1.
- Автоматично намиране на Вашето местонахождение на картата.
- Възможност за ръчно изписване на адреса или чрез избор на предварително определени точки (МОЛ-ове, театри и др.).
- "Изпращане на съобщение до водача" - при изпращането на поръчка може да въведете предварително Вашите коментари относно заявения курс, например: уточнения към адреса, превоз на животни и др.
- Преглед на маршута и на таксито в реално време на картата, докато се придвижва към Вас.
- Преглед на всички отминали поръчки и търсения.

Дори да затворите TAXI 1 приложението поръчката Ви остава валидна и ще бъдете известени за нейния статус с автоматично обаждане или с SMS.

Приложението е напълно безплатно!

Когато избирате ТАКСИ 1, Вие избирате да пътувате с професионални таксиметрови шофьори с дългогодишен опит в бранша, при гарантирана чистота и изправност на автомобилите.

Стъпка 1 за iOSСтъпка 1 за iOS

Приложение на Такси 1 за iPhone

Стъпка 2 за iOSСтъпка 2 за iOS

Приложение на Такси 1 за iPhone

Плащане през ПОС терминал