ТаксиПловдив
Поръчай такси

Такси за фирмен транспорт

Бизнес такси

Фирмен транспорт е таксиметрова услуга на Такси 1 Пловдив, при която се договарят предварително условия за пътуване с такси - изминати километри и цена за услугата.

Този вид такси услуга се нарича още абонаментен превоз с такси.

Управителят на фирмата или оторизирано лице от персонала договаря дестинация за своите служители или корпоративни клиенти, които ще ползват такси услуги в определен период от време. Тъй като курсовете са чести, на база това условие се договаря отстъпка в цената за превоз с такси, което води до спестяване на фирмени средства.

Фирмен превоз с таксиАко сте управител на фирма и служебната ви дейност и задълженията на вашите служители изискват непрекъснато движение в града или в страната, вероятно сте се замисляли за покупка на служебен автомобил. За едрият бизнес, това е част от политиката на фирмата, но за средния и дребен бизнес в условията на криза, това е непосилна задача. Другата алтернатива е използване на обществен превоз за служителите. Но това не винаги е добро решение, впредвид времето което се изразходва. В подобни ситуации най-доброто решение е пътуване с такси в определени дестинации. Бързо във времето, сигурно и комфортно.

Служебен превоз с такси в Пловдив
Най-честите ни клиенти за служебен превоз са заведенията в град Пловдив. Вечерните смени и късните часове са неудобство за персонала, особено за представителките на нежния пол. На всички собственици на заведения предлагаме договорка за отстъпка в цената при пътуване с такси и спокойно прибиране на служителите у дома.

Плащане през ПОС терминал